Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Мешканець Зімбабве зґвалтував 90-річну стареньку, щоб розбагатіти за допомогою магії

Мешканець Зімбабве зґвалтував 90-річну стареньку, щоб розбагатіти за допомогою магії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Мешканець Зімбабве зґвалтував 90-річну стареньку, щоб розбагатіти за допомогою магіїЖитель міста Біндура, Зімбабве, зґвалтував стареньку, щоб розбагатіти за допомогою магії. Про це повідомляє видання Bulawayo.

22-річний Сайлент Мучофія вирішив переспати з літньою жінкою за порадою знахаря: той стверджував, що цього вимагає магічний ритуал, який приваблює багатство. Чоловік вибрав жертву — 90-річну місцеву мешканку, — і прийшов до неї, представившись племінником господаря будинку. Він попросив нагодувати його і з дозволу жінки взяв їжу на кухні, але не став її їсти. Натомість він оглянув усі кімнати, включаючи спальню потерпілої. Потім попросив сокиру та пішов, щоб, за його словами, купити напої.

Повернувшись без напоїв, Мучофія знайшов літню жінку, що сидить на вулиці. Він заплющив їй очі і заявив, що озброєний ножем і ранить її, якщо вона чинитиме опір. Після цього він змусив стареньку зайти до будинку, зґвалтував її та втік з місця події.

Дочка потерпілої виявила матір у сльозах та викликала поліцію. Сусіди повідомили жінці, що бачили, як підозрюваний виходив із дому.

Незабаром поліція заарештувала ґвалтівника. Він постав перед судом, де визнав провину. Суд засудив чоловіка до 18 років ув'язнення, зокрема до чотирьох років умовно.