Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Жителька Австралії засмоктала отруйну змію пилососом

Жителька Австралії засмоктала отруйну змію пилососом

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Курйози
Жителька Австралії засмоктала отруйну змію пилососом Мешканка австралійського штату Квінсленд засмоктала отруйну змію пилососом. Про це у своєму Facebook розповів місцевий змієлов Дрю Годфрі з організації Hervey Bay Snake Catchers.

За його словами, перелякана жінка викликала його, заявивши, що спіймала плазун таким незвичайним способом. Він роз'яснив, що змії є видом, що охороняється, і обходитися з ними подібним чином незаконно і жорстоко.

Коли Годфрі приїхав, то знайшов у пилозбірнику дитинчата коричневої демансії, що недавно вилупилося, — малонебезпечного для людей, але проте отруйного місцевого ендеміка. Цю змію часто плутають із надзвичайно небезпечною східною коричневою змією.

Змієлов розповів, що його тричі кусали такі аспіди, і щоразу це можна було порівняти з бджолиним укусом. Годфрі випустив змію, що не постраждала, у найближчому чагарнику, поспівчувавши її пригод.

Такий випадок стався у тому штаті 2021 року. Тоді місцева мешканка помітила у будинку молоду чорну єхидну і в паніці направила на неї шланг пилососу.