Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » На Київщині чоловік зарізав доньку через ревнощі до дружини, яка поїхала за кордон

На Київщині чоловік зарізав доньку через ревнощі до дружини, яка поїхала за кордон

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Кримінал
На Київщині чоловік зарізав доньку через ревнощі до дружини, яка поїхала за кордонНа Київщині затримали чоловіка, який вирішив зарізати себе та доньку через ревнощі до дружини, яка виїхала за кордон. Про це повідомляє українське видання "Страна.ua" з посиланням на поліцію.

«Прибувши на місце пригоди, поліцейські побачили на кухні бездиханне тіло 16-річної дівчинки та пораненого господаря будинку, відчули різкий запах газу», — йдеться у повідомленні.

Чоловік практично не дихав, але рятувальникам вдалося привести його до тями. Після цього співробітники поліції обстежили будинок та виявили 12-річного хлопчика, який переховувався у підвальному приміщенні. Інцидент стався у приватному будинку.

Пізніше з'ясувалося, що після телефонної розмови з дружиною, яка на даний момент перебуває за кордоном, чоловік зробив спробу накласти на себе руки і вбити дітей. При цьому господар будинку перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Дочка намагалася запобігти біді, але батько почав бити її, а пізніше завдав кількох ножових поранень. Також стало відомо, що ввечері перед тим, що сталося, чоловік відзначав день народження сусіда і розповів йому, що «дружина покинула сім'ю і поїхала за кордон до коханця».