Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Президент «Барселони» висловився про можливе повернення Мессі

Президент «Барселони» висловився про можливе повернення Мессі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Президент «Барселони» висловився про можливе повернення МессіПрезидент «Барселони» Жоан Лапорта висловився про можливе повернення до клубу аргентинського форварда Ліонеля Мессі. Його слова повідомляє Daily Mail.

"Ми зробимо все можливе задля повернення Лео Мессі до "Барселони"", - заявив Лапорта. Він зазначив, що вже ведеться робота над складом наступного року, і висловив сподівання, що вдасться посилити команду.

Раніше стало відомо, що Мессі вимагає від "Барселони" вирішити питання з його трансфером до кінця сезону. У клубі заявили, що готові задовольнити цю вимогу.

3 травня L’Equipe повідомив, що керівництво ПСЖ відмовляється продовжувати контракт із Мессі. Зазначається, що у клубі вкрай негативно відреагували на неузгоджену поїздку форварда до Саудівської Аравії.

Контракт Мессі з паризькою командою розрахований до червня 2023 з опцією продовження на один сезон. До цього форвард протягом усієї кар'єри виступав за «Барселону», у складі якої десять разів вигравав чемпіонат Іспанії та чотири рази перемагав у Лізі чемпіонів.