Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Черговий бій Усика опинився під загрозою зриву

Черговий бій Усика опинився під загрозою зриву

Категорія: Головне, Спорт
Черговий бій Усика опинився під загрозою зривуБій українського боксера Олександра Усика із британцем Даніелем Дюбуа опинився під загрозою зриву. Про це у Twitter повідомив журналіст Ден Рафаель.

"Всесвітня боксерська асоціація (WBA) повідомила мені, що якщо Дюбуа не буде доступний через травму коліна або з якоїсь іншої причини, то Усіку призначать бій з наступним по черзі претендентом у рейтингу, яким є Деонтей Уайлдер", - заявив Рафаель.

3 квітня у WBA оголосили, що Усік має провести поєдинок проти Дюбуа. Спортсменам дали 30 днів для укладання контракту, проте вони зірвали дедлайн. У результаті WBA призначила промоутерські торги на 25 травня.

Раніше Усік мав зустрітися з британцем Тайсоном Ф'юрі, переговори про поєдинок точилися з осені 2022 року. Проте бій було скасовано, оскільки спортсмени не змогли домовитись про розподіл гонорарів.

На рахунку Усіка 20 перемог у 20 поєдинках. Він утримує чемпіонські пояси Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Міжнародної боксерської організації (IBO) та WBA Super у надважкій вазі. В активі 25-річного Дюбуа 19 перемог та одна поразка.