Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Українці продовжують купувати авто в Європі

Українці продовжують купувати авто в Європі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Українці продовжують купувати авто в Європі Не дивлячись на те що війна в нашій країні триває, попит на автівки залишається на дуже високому рівні. Переважна більшість угод купівлі-продажу авто укладається стосовно машин які прибули в Україну із європейських країн. 

 

Все частіше українці замовляють вживане авто з Європи у компаній посередників. Купити авто з європи через такі компанії дуже просто та вигідно.


Як правильно купити авто з Європи. Який алгоритм?

 

Для покупки автомобіля з Європи, виконайте наступні кроки:


Дослідження: Визначте бажаний бренд, модель, рік випуску та інші характеристики автомобіля, який ви хочете придбати.

 

Знайдіть продавця: Шукайте автомобіль на популярних веб-сайтах для продажу автомобілів з Європи, таких як Mobile.de, Autoscout24, eBay Motors або ділерські мережі.

 

Перевірка історії та стану автомобіля: Перевірте історію автомобіля, включаючи його пробіг, історію обслуговування, номер кузова та інші важливі деталі. Зверніться до продавця для отримання додаткових фотографій та інформації про автомобіль.

 

Контакт з продавцем: Зв'яжіться з продавцем, використовуючи контактну інформацію на веб-сайті. Задайте всі запитання, які вас цікавлять, і домовтесь про особисту зустріч або огляд автомобіля.


Огляд автомобіля: Якщо це можливо, відвідайте Європу для особистого огляду автомобіля та здійсніть пробний виїзд. В іншому випадку, можете запросити незалежного інспектора, який перевірить автомобіль за вас та надасть звіт про його стан.

 

Документація: Перевірте всі необхідні документи для експорту автомобіля з країни походження та імпорту до вашої країни. Зазвичай, це включає сертифікати реєстрації, технічний огляд, страховку, рахунок-фактуру та інші важливі документи.

 

Оформлення покупки: Укладіть договір купівлі-продажу з продавцем та здійсніть оплату за домовленістю.


Переваги купівлі вживаного авто включають:

 

Знижена ціна: Вживані автомобілі зазвичай коштують значно менше, ніж нові моделі. Це дає можливість заощаджувати гроші і отримати більше автомобіль за ту саму суму.

 

Зменшення вартості: Вартість нового автомобіля швидко падає, особливо в перші роки експлуатації. Купуючи вживаний автомобіль, ви уникаєте цього різкого знецінення, що означає менші втрати вартості автомобіля.

 

Нижчі страхові внески: Страхові внески для вживаного автомобіля, який має меншу вартість, часто нижчі, ніж для нових автомобілів. Це може забезпечити додаткові заощадження при володінні автомобілем.

 

Менша депресія: Вживаний автомобіль вже пройшов період найбільшого знецінення, що означає, що його вартість не впадатиме так швидко, як в нового автомобіля. Ви можете продати його пізніше з меншими втратами.

 

Більше вибору: Купуючи вживаний автомобіль, ви маєте більше можливостей щодо моделі, року випуску, оснащення та інших параметрів. Ви можете знайти більш розумне рішення, яке відповідає вашим потребам і бюджету.

 

Враховуйте, що при покупці вживаного автомобіля важливо провести основну перевірку технічного стану, історії обслуговування та влаштувати тест-драйв, щоб переконатися в якості автомобіля перед покупкою.