Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чи варто купити Jeep Compass з США?

Чи варто купити Jeep Compass з США?

Категорія: Суспільство, Наука та IT

Чи варто купити Jeep Compass з США?Небагато позашляховиків користуються більшою довірою, ніж Jeep. Перед моделлю Compass стояло непросте завдання, коли 2018 року було запущено його друге покоління. Це був великий вихід фірми у висококонкурентний C-сегмент та конкурент популярних Skoda Karoq, Vauxhall Grandland X та Renault Kadjar. Чи зможе він витримати роль потужного просторого позашляховика?

 

Jeep Compass зміг, і став найпопулярнішою моделлю Jeep в Європі – на її частку припадає 40% продажу марки. Що є гарною новиною для покупців вживаних автомобілів, оскільки це означає, що на ринку є хороший вибір. Якщо ви хочете купити jeep compass, звертайтеся до Атлантики Експрес.

 

Mk2 Compass заснований на розширеній версії платформи, що використовується спільно з меншим Jeep Renegade, і був запущений у дизельному та бензиновому варіантах. Дизелі стартували з 1,6-літровою турбованою моделлю потужністю 118 к.с. з шестиступінчастою механічною коробкою передач та приводом тільки на два колеса. 2,0-літровий дизель потужністю 138 л. та 168 л.с. пропонував повний привід та автоматичну коробку передач на вибір. Бензиновий 1,4-літровий двигун також мав потужність 138 та 168 к.с.

 

Комплектації Jeep Compass при запуску відкривалися зі Sport, який включав 16-дюймові легкосплавні диски, шкіряне кермо, круїз-контроль, світлодіодні задні ліхтарі та попередження про лобове зіткнення.

 

Зверніться до комплектації Longitude, якщо зацікавлені у додатковому стандартному комплекті, що включає Apple CarPlay та Android Auto, збільшений 8,4-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей, камеру заднього виду, передні протитуманні фари, електричну поперекову опору та двозонний клімат-контроль.

 

Limited додала 18-дюймові колеса, сріблясті рейлінги на даху, шкіряні сидіння з підігрівом, кермо з підігрівом, автоматичні двірники з вбудованим антиобмерзачем і безліч допоміжних систем.

 

Якщо ви плануєте правильно використовувати свій Compass для бездоріжжя, Trailhawk є ідеальною комплектацією. Він заснований на тому ж рівні оснащення, що і версія Limited, але має безліч додаткових можливостей, таких як підвіска для бездоріжжя, передній та задній бампери для бездоріжжя, галогенні прожектори, режим спуску з пагорба та режим Rock, здатний подолати складні перешкоди.

 

Рестайлінг 2021 року покінчив з дизелями, але представив гібридний 4xe з модулем, що підключається, який пропонував до 30 миль повністю електричного запасу ходу від батареї 11,4 кВтг. Всі автомобілі отримали оновлений інтер'єр з 10,25-дюймовим цифровим дисплеєм водія та більш доступним центральним сенсорним екраном. Зовні з'явилися більш тонкі фари та рестайлінгові бампери.

 

Новою комплектацією початкового рівня стала Night Eagle, за якою пішла Limited - обидві моделі доступні з переднім приводом, шестиступінчастою механічною коробкою передач і 1,3-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 128 к.с.

 

Для повного приводу вам знадобиться Trailhawk або топовий S - пара гібридів, що підключаються до мережі, з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, потужністю 237 л.

 

Сильні сторони Compass включають корисну потужність середнього діапазону, особливо у версіях з дизельним двигуном 2.0 і 4xe. Є також гідні рівні зчеплення та хорошої стійкості, чому сприяють електронні засоби контролю тяги та стійкості, які чудово поєднуються із системою повного приводу Jeep, забезпечуючи впевнений рух уперед.

 

Compass може буксирувати до двох тонн (з гальмом), що робить його корисним варіантом для буксирування причепів або караванів.

 

Скільки коштує старий Jeep Compass?


Стартова ціна нового Compass другого покоління в 2018 році становила 23 000 доларів, але ранні спортивні автомобілі тепер можна придбати всього за 15,000 $ під ключ - розумна ціна, враховуючи щедрий рівень стандартного комплекту. Автомобілі Longitude середнього класу коштують від 17 000 доларів, а моделі Limited - від 19 000 доларів. Чекайте заплатити щонайменше 20 000 доларів під ключ за Night Eagle після фейсліфтингу.