Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Переваги керамічних брекетів

Переваги керамічних брекетів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Здоров'я

Переваги керамічних брекетів Керамічні апарати ефективні при виправленні неправильного прикусу, щілин скривлень. Вони дорожчі за звичайні брекети і схильні до знебарвлення, незважаючи на це, фарфорові брекети мають ряд переваг. Про переваги керамічних брекетів розповіли фахівці https://ameldental.com/.


Керамічні брекети не дратують ясна

Металеві брекети іноді можуть дратувати ясна і викликати інші проблеми, керамічні брекети — відмінний варіант для людей, які хочуть мати гарну посмішку без клопоту, пов'язаного з носінням металевих брекетів. Прозорі брекети зроблені із дроту кольору зубів та керамічних брекетів, які зручніші, ніж металеві брекети. Вони також розроблені, щоб бути міцними та зручними, завдяки використанню високоякісних матеріалів. Прозорі брекети також менше дратують ясна завдяки гладким закругленим кутам.


Хоча прозорі брекети зручніше носити, аніж металеві, вони можуть бути дуже незручними. Вони виготовлені з високоякісних неабразивних матеріалів та не повинні дратувати ясна або викликати інші проблеми. Оскільки прозорі брекети не виготовлені з металу, вони не дратуватимуть ясна, що є важливим фактором при виборі стоматолога.

 

Одним із недоліків прозорих брекетів є те, що вони можуть стати непривабливими. Деякі продукти, такі як томатний соус та кава, можуть змінювати їх колір. Однак, якщо вас турбує знебарвлення, ви можете чистити зуби після їжі, щоб видалити частинки їжі. На відміну від металевих брекетів, прозорі брекети можуть коштувати дорожче, ніж металеві аналоги. Ціна прозорої брекет-системи може змінюватись в залежності від кількості використовуваних брекетів, тривалості лікування та інших факторів.

 

Крім того, що керамічні брекети естетичніші, ніж металеві, вони також можуть бути зручнішими в носінні, ніж металеві брекети. Металеві брекети можуть бути гострими та дратувати ясна. Керамічні прилади, з іншого боку, мають закруглені краї та менші розміри брекетів. Це означає, що вони будуть гармоніювати з вашими зубами та яснами. Вони більш міцні та зручні та допоможуть вам зберегти здоров'я порожнини рота під час їхнього носіння.

 

Вони рідше ламаються

Керамічні брекети дорожчі за фарфорові, але служать довше. Причина проста: керамічні брекети рідше ламаються. Крім того, фарфорові прилади вимагають менше догляду. Керамічні пристрої більш схильні до знебарвлення, ніж металеві, і можуть вимагати підфарбування. Вони фарбуються, якщо ви їсте певні продукти. Однак є способи зменшити ці плями, у тому числі чистити зуби після їжі та користуватися зубною ниткою. Також слід уникати куріння, оскільки воно залишає жовті плями на камері. Зміна зубної пасти також призведе до того, що ваші локони з часом пожовтіють.


Керамічні брекети менш помітні, ніж металеві брекети, але вони не такі довговічні, як металеві брекети. Вони також дорожчі та вимагають більше часу для вирівнювання зубів. Вибір металевих брекетів зазвичай є найкращим рішенням для людей із серйозними стоматологічними проблемами. Металеві брекети також довговічніші і більше підходять для більш екстремальних коригувань. Керамічні прилади непомітніші, але вони частіше ламаються.

 

Хоча керамічні брекети доступніші за ціною, ніж металеві, вони можуть бути крихкими. Керамічні брекети вдвічі частіше ламаються. Це серйозна проблема, тому що уламки можна проковтнути. Вам також слід обговорити свої плани зі своїм ортодонтом, якщо ви зацікавлені у контактних видах спорту. Наприклад, носіння брекетів під час гри у футбол потребує особливої обережності. Уникайте жування льодяників, морозива та жувальної гумки.