Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Тканинні ролети - чи варто їх встановлювати? У чому їх переваги?

Тканинні ролети - чи варто їх встановлювати? У чому їх переваги?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Тканинні ролети - чи варто їх встановлювати? У чому їх переваги? Тканинні ролети дуже популярні не тільки в односімейних будинках, але і в квартирах багатоповерхівок або хмарочосів. Вони забезпечують комфорт і усамітнення домочадців і не дозволяють приміщенням перегріватися. Чи варто їх встановлювати? У чому їх переваги? Тканинні ролети або рулонні штори популярні і в України, подивитись та придбати якісні, надійні та довговічні варіанти можна на сайті tbi.ua.


Що таке зовнішні жалюзі Screen?

Перш ніж відповісти на питання, чи варто встановлювати жалюзі Screen, давайте детальніше розглянемо цю модель. Він призначений виключно за межами будівлі, про що свідчить висока якість матеріалу. На перший погляд ця модель нагадує класичні внутрішні рулонні штори, але вони більш стійкі до змін погодних умов. Крім того, вони виконують декоративну функцію. Вам не потрібно інвестувати у важкі зовнішні рольставні з інвазивним монтажем, оскільки зовнішні рольставні Screen ідеально підходять для будь-якого типу будівлі. Ви можете прикріпити їх на кожному етапі ремонту або невеликої метаморфози інтер'єру.


Зовнішні рулонні штори Screen захищають від сонячного випромінювання, але повністю не затемнюють приміщення. Завдяки цьому вони добре працюють не тільки в житлових приміщеннях, але і в офісі. Світло, яке потрапляє всередину, не відбивається моніторами чи екранами телевізорів. Він злегка розсіюється, тому кімната не є повністю темною.

 

Переваги зовнішніх жалюзі

Від зовнішніх рольставень потрібно вимагати трохи більше, ніж від класичних внутрішніх покриттів. Перш за все, вони повинні бути адаптовані до мінливих погодних умов. Дощ, ультрафіолетове випромінювання, мороз, повітряний смог – лише деякі із загроз для матеріалу. Він повинен витримувати такі зовнішні фактори, і при цьому легко очищатися. На відміну від зовнішнього вигляду, зовнішні жалюзі не повинні повністю затемнювати кімнату та мають важку конструкцію, яка потребує інвазивного монтажу. Ролети дивують своєю функціональністю та естетичністю. Навіть під час сильного вітру матеріал залишається на місці, а коли справа доходить до прибирання, ви не витратите багато часу на прибирання.

 

Чи варто встановлювати тканинні ролети?

Якщо ви задумалися, чи варто встановлювати жалюзі Screen, розгляньте спосіб їх роботи. Взимку вони ефективно захищають від проникнення холоду всередину приміщення. Між склом і матеріалом створюється зазор, який є дуже важливим ізолятором. Це запобігає втратам тепла. Це означає, що немає необхідності опалювати приміщення, що фактично заощадить на рахунках. Середовище біля вікна також не є значно прохолоднішим, ніж решту простору, як це відбувається за відсутності будь-якого зовнішнього покриття. Завдяки цьому даний тип покриття чудово підійде, наприклад, у кімнатах, де письмовий стіл, ліжко чи диван розташовані прямо біля вікна.


Також не варто задаватися питанням про те, чи варто встановлювати ролети Screen в умовах експлуатації влітку. У теплі місяці надлишок сонячної радіації може додатково нагріти приміщення. Завдяки правильно підібраним зовнішнім жалюзі ви захистите свою квартиру чи офіс. При цьому ви заощадите на кондиціонері, якщо його встановили. Екрани особливо корисні для людей, які живуть на верхньому поверсі будинку. Ці приміщення особливо піддаються впливу високих температур влітку.

 

 

Захист не тільки від надмірної радіації

Є ще одна проблема, коли йдеться про ефективний захист. Якщо ви все ще сумніваєтеся, чи варто встановлювати жалюзі Screen, сприймайте їх як перешкоду для комах і очей ваших сусідів. Завдяки цьому таке рішення буде працювати як в житловому масиві односімейних будинків, так і в квартирі, розташованій на верхньому поверсі багатоквартирного будинку.


Багато кольорів зовнішніх жалюзі на вибір

Традиційні зовнішні жалюзі підійдуть не всім. Завдяки тому, що тканинні ролети мають естетичний вигляд, ви не перевантажите своє оформлення. Є багато кольорів на вибір, і ідеальний збіг завдяки виготовленню продукту за індивідуальними розмірами.


Швидкий та самостійний монтаж

 

Чи варто встановлювати ролети Screen? Так, особливо якщо ви можете зробити це самостійно за допомогою простих інструментів і гвинтів. На відміну від класичних зовнішніх покриттів, це не потрібно робити на етапі ремонту чи будівництва будівлі. Ви можете в будь-який момент вирішити, чи варто встановлювати рулонні штори Screen, вибрати потрібну модель і надійно закріпити її на віконній рамі за кілька хвилин.


Екранна тканина - це поєднання довговічності та естетики. Виготовляється зі склопластику, додатково покритого ПВХ. Його легко чистити, наприклад, за допомогою пилососа з м’якою щетиною.

 

Зручне управління зовнішніми рольставнями

 

Екранні жалюзі мають ще одну важливу перевагу. Ними можна керувати різними способами - вручну, за допомогою пульта, а також повністю електрично. Це рішення перетворюється на повсякденну функціональність. Завдяки цьому ви можете налаштувати модель під свої вподобання. Якщо ви є прихильником сучасних технологій, таке рішення вам напевно сподобається.