Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Tuttosport: УЄФА оголосить рішення щодо єврокубкової дискваліфікації «Ювентуса» після 10 червня

Tuttosport: УЄФА оголосить рішення щодо єврокубкової дискваліфікації «Ювентуса» після 10 червня

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Tuttosport: УЄФА оголосить рішення щодо єврокубкової дискваліфікації «Ювентуса» після 10 червняСтала відома дата ухвалення рішення щодо можливої єврокубкової дискваліфікації італійського «Ювентуса». Про це повідомляє Tuttosport.

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) оголосить вердикт після фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч між «Інтером» та «Манчестер Сіті» відбудеться 10 червня.

26 травня La Gazzetta dello Sport повідомила, що УЄФА може усунути "Ювентус" на рік чи більше. В організації незадоволені тим фактом, що команда не відмовилася від проекту Суперліги, а також не підтримує контакту з головою УЄФА Александером Чеферіном. Також у Союзі звертають увагу на справу про фіктивний приріст капіталу та махінації із зарплатами та проблеми з дотриманням фінансового фейр-плей.

У листопаді 2022 року президент Андреа Аньєллі та більша частина керівництва «Ювентуса» пішли у відставку. Тоді ж їх звинуватили у завищенні трансферної вартості гравців, у заниженні даних про витрати на співробітників та прихованні справжнього розміру зарплат футболістів.