Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Помер колишній прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі

Помер колишній прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі

Категорія: Головне, Світ
Помер колишній прем'єр Італії Сільвіо БерлусконіПомер колишній прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі Про це повідомляє Corriere della Sera.

Берлусконі помер у віці 86 років у лікарні «Сан-Раффаеле» у Мілані. Наразі у клініці перебувають родичі екс-прем'єра.

La Repubblica також пише, що остання госпіталізація екс-прем'єра Італії була пов'язана із хронічним мієломоноцитарним лейкозом. За даними газети, останніми днями аналізи лідера партії «Вперед, Італія» не показували покращень його стану.

9 червня стало відомо, що колишнього прем'єра Італії знову госпіталізували до міланської клініки «Сан-Раффаеле». Тоді він опинився у лікарні менш ніж через місяць після свого минулого 45-денного перебування у цій клініці. Востаннє Берлусконі було виписано 19 травня.

На початку травня екс-прем'єр повернувся до політичної роботи після лікування. У той момент глава італійського МЗС Антоніо Таяні заявляв, що політик одужує, найскладніший етап лікування лейкемії пройдено. Тоді ж дипломат додав, що Берлусконі повністю готовий до роботи із палати у клініці.

У колишнього прем'єра Італії знайшли лейкемію на початку квітня. Пізніше молодший брат Паоло підтвердив, що лідер партії «Вперед, Італія» більше не в реанімації, а переведено в звичайну палату. Медики спочатку вважали, що політик захворів на пневмонію.