Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Боротьба за вихід в УПЛ: Верес розгромив запорізький Металург у матчі-відповіді

Боротьба за вихід в УПЛ: Верес розгромив запорізький Металург у матчі-відповіді

Категорія: Головне, Спорт
Боротьба за вихід в УПЛ: Верес розгромив запорізький Металург у матчі-відповіді У середу, 14 червня, в Рівному відбувся другий поєдинок запорізького Металурга з командою Верес. Так, рівненська команда перемогла запорізьких футболістів із розгромним рахунком 6:1 і таким чином позбавила "Металург" можливості пройти у Прем'єр-лігу, - пишуть zv.zp.ua 
 
Нагадаємо, футбольний клуб "Металург" виборював місце в Українській Прем'єр-Лізі. Перший матч відбувся 10 червня у Львові, і тоді запорожці змогли здобути перемогу 1:0.
 
14 червня, у Рівному відбувся матч у відповідь між запорізьким "Металургом" і рівненським "Вересом". За підсумками двох таймів рівненські футболісти розгромили запорожців із рахунком 6:1.
 
Варто зазначити, що першими рахунок відкрили саме запорожці – на 8-й хвилині першого тайму гол забив Сидоров, проте після повтору VAR гол було скасовано. Після цього на 15-й хвилині Кропивний із "Металурга" забив автогол, чим відкрив рахунок для команди з Рівного.
 
Після у ворота запорожців пробивали на 23-й, 29-й, 66-й, 82-й та 89-й хвилинах матчу. Наприкінці гри на додаткових хвилинах запорізька команда "Металург" таки змогла відкрити рахунок. Гол у ворота "Вереса" забив форвард Могильний на 91-й хвилині.
 
Зрештою, запорізькі футболісти не змогли завоювати собі місце в Українській Прем'єр-Лізі.