Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як вибрати клей для нарощування вій?

Як вибрати клей для нарощування вій?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Як вибрати клей для нарощування вій? Індустрія накладних вій значно розвинулася за останні кілька роківСтилісти розуміли, що жінкам дуже подобається підкреслювати свою красу, змінювати зовнішність. Їм не завжди вистачає звичайної туші. Іноді потрібно щось, що дає вражаючі результати і, головне, є набагато довговічнішим. Цим умовам відповідають накладні вії. 

 

Добре наносяться, тримаються кілька тижнів. Потім процедуру слід повторити. Ми наносимо нові волоски, але - теоретично - нам не потрібно купувати новий клей. Теоретично – тому що потрібно перевірити, чи зберіг він свої властивості при попередньому відкритті, чи не надто сухий. Що робити, щоб клей для нарощування вій був придатний до використання як можна довше? Тут важливі умови, в яких зберігається продукт. В Україні придбати якісний клей для вій можна на сайті - divalen.com.ua.


Нарощування вій: делікатна операція

Сьогодні зовнішній вигляд займає важливе місце в повсякденному житті жінки. Адже чим красивішою відчуває себе жінка, тим більше вона впевнена в собі. Накладні вії можуть допомогти вам досягти ідеального, але вогняного погляду. Залежно від того, які засоби ви використовуєте, накладні вії можуть створювати ефект природної краси, елегантності, кокетливого погляду з-під густої завіси вій.

 

Однак у будь-якому випадку необхідно використовувати правильний клей. Інакше - просто - ніякі вії не прилипнуть до вік. На ринку представлені різні види клеїв. Деякі сохнуть дуже швидко, інші, навпаки, досить повільно. Також вони можуть мати сильну або слабку фіксацію, прозорий або чорний колір і т.д.


Тож перша порада, яку ви отримаєте, якщо хочете зберегти свій клей для нарощування вій, це приділити час і вибрати правильний тип.

 

Вибір клею для нарощування вій

Не всі клеї однакові за якістю. Деякі завжди будуть більш ефективними. Існує неминуча залежність між якістю клею і зчепленням вій. Тому так важливо приділити час правильному вибору клею для нарощування вій. Перевага завжди буде надаватися клеям, які мають відмінний склад. Варто обирати саме такі, адже це гарантує, що накладні вії будуть максимально довговічними.


З іншого боку, добре вибрати тип клею, який вам просто підходить, з яким ви найкраще працюєте. На вибір клею має впливати ряд факторів: рівень вашого досвіду, швидкість роботи, а також ваші звички. Клей для новачка не буде таким же, як клей для досвідченого майстра.

 

Різні методи догляду за клеєм

Зберігання клею для нарощування вій не секрет. Потрібно забезпечити йому такі умови, щоб він не пересихав. Тому його потрібно щільно закривати (щоб флакон або тюбик був щільним) і не зберігати в сухому і занадто теплому місці. Клей для вій слід зберігати в місці з хорошою вологістю, від 30 до 60%. Занадто низька вологість уповільнить затвердіння клею, коли ви вирішите його використовувати. Це ускладнить кріплення вій до століття.


Тому найкращим рішенням є зберігання вже відкритого клею в герметичній і непрозорій коробці на основі силікагелевого саше, що забезпечить оптимальне збереження при ідеальній температурі. Обов’язково тримайте їх подалі від вікон, радіаторів опалення або водопровідних точок. Дуже часто ми рекомендуємо зберігати клей в холодильнику. Однак пам’ятайте, що клей ні в якому разі не можна охолоджувати ні до, ні після відкриття. При зберіганні в хороших умовах клей можна успішно використовувати багаторазово.

 

Перед використанням клею для нарощування вій добре струсіть флакон. Лише дуже енергійні рухи змусять всі інгредієнти знову добре перемішати. Цей жест потрібно повторювати кожен раз, коли ви плануєте використовувати клей. Ви можете струшувати його протягом приблизно 2 хвилин.

 

Остання порада: уникайте використання клею, який зберігався надто довго. В такому випадку краще відкрити новий.