Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Мбаппе оцінив шанси стати володарем «Золотого м'яча»

Мбаппе оцінив шанси стати володарем «Золотого м'яча»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Мбаппе оцінив шанси стати володарем «Золотого м'яча»Французький нападаючий "Парі Сен-Жермен" Кіліан Мбаппе оцінив шанси стати володарем "Золотого м'яча" у 2023 році. Його слова наводить L'Equipe з посиланням на TF1.

«Які нові критерії? Показувати яскравий футбол та відігравати важливу роль на полі? Думаю, я їм відповідаю», - заявив спортсмен і зазначив, що налаштований оптимістично. Мбаппе додав, що йому важко говорити про індивідуальну нагороду, тому що в такому разі доводиться виставляти себе напоказ, що не дуже подобається широкій публіці.

Номінанти на отримання «Золотого м'яча» у 2023 році будуть оголошені 6 вересня. Церемонія нагородження відбудеться 30 жовтня. Чинним володарем трофею є екс-форвард «Реала», а нині гравець «Аль-Іттіхада» Карім Бензема.

У сезоні-2022/2023 Мбаппе виграв чемпіонат Франції з ПСЖ. Форвард став найкращим бомбардиром турніру, а також був визнаний найкращим гравцем Ліги 1. Усього гравець провів у сезоні 43 матчі, відзначившись 41 забитим м'ячем та десятьма результативними передачами.