Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Кріштіану Роналду: «Я все ще корисний, я все ще допомагаю, забиваю голи»

Кріштіану Роналду: «Я все ще корисний, я все ще допомагаю, забиваю голи»

Категорія: Позиція » Статті » Спорт

Кріштіану Роналду: «Я все ще корисний, я все ще допомагаю, забиваю голи» Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду висловився про свою гру після перемоги над Ісландією у матчі кваліфікації Євро-2024 – 1:0. Наступні матчі Євро-2024 заплановані на вересень 2023 року. Дізнатись результати матчів, які вже пройшли, прочитати прогнози на спортивні події, а також бути в курсі актуальних новин можна за посиланням – https://odds.kz/.


За словами Роналду, йому дуже приємно знати, що він продовжує радувати багатьох людей не лише в Португалії, а й за її межами своєю кар'єрою, яка ще не закінчена. І найбільше відомий футболіст хоче продовжувати в тому ж дусі, тому що вважає себе досі корисним, він все ще допомагає команді та забиває голи. А це найголовніше, заявив Кріш.

 

Португалець додав, що поки він почувається добре, відчуває, що корисний, і бачить, що люди продовжують любити його і хочуть бачити його внесок, він завжди буде вірним збірній Португалії та своїй країні. Роналду заявив, він дуже гордий бути португальцем.

 

Після матчу з Ісландіє в рамках Євро-2024, 38-річний португалець потрапив до книги рекордів Гіннеса.

 

Ця перемога має особливий присмак для Роналду. Тому, що це був його ювілейний матч за португальську збірну – 200-й. А не завершити його переможним голом, Роналду просто не міг. Кріш розповів, що знає, що йому належать рекорди з голів та матчів за збірну, знає, що у нього їх найбільше, але португалець не женеться за рекордами тому, що рекорди женуться за ним.

 

Також легендарний футболіст сказав, що для нього це мотивація грати на найвищому рівні. Він, як і раніше, ставить багато рекордів, і має амбіції увійти в історію разом з Португалією. Роналду сподівається, що разом з португальською збірно вони зможуть виграти ще кілька титулів.

 

Слід додати, що на рахунку 38-річного португальця 200 матчів та 123 голи за національну команду Португалії.

 

Крім цього нападник «Аль-Насра» Кріштіану Роналду прокоментував своє знамените святкування голів. Схоже, що святкування стало глобальним феноменом. Кріш заявив, що йому дуже приємно, що інші гравці, спортсмени з інших видів спорту та маленькі діти повторюють це святкування. І розповів, що «Siu» означає: «Так!», досить просто, але з сильним посилом, додав Роналду.

 

Також Роналду розповів про перспективи чемпіонату Саудівської Аравії. Як каже футболіст, він знав, що переїхати до Саудівської Аравії – це все одно, що відкрити її для всіх. І, Кріш вважає, що він не помилявся. The goat впевнений, що за два-три роки ця ліга стане однією з найголовніших у світі. Роналду додав, що Бензема вже приїхав у цю лігу, і приїде ще багато хто.