Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » «Реал» заплатить понад 100 мільйонів євро за Беллінгема

«Реал» заплатить понад 100 мільйонів євро за Беллінгема

Категорія: Позиція » Статті » Спорт

«Реал» заплатить понад 100 мільйонів євро за Беллінгема Наразі 19-річний півзахисник вже перейшов до іспанського «Реал Мадриду». 

 

Півзахисник мадридського клубу Джед Беллінгем розповів, яким бачить свій перший день на «Сантьяго Бернабеу». Беллінгем, який перейшов із «Боруссії» Дортмунд, не приховує свого хвилювання та очікування перед новим етапом у кар'єрі.

 

Поки Беллінгему важко уявити свій перший день на «Бернабеу», адже це буде незрівнянно з чимось ще. Джуд був у Дортмунді три роки, і стадіон і фанати там чудові, додав футболіст, але «Бернабеу» унікальний і неповторний для новобранця іспанського клубу. 19-річний футболіст з нетерпінням чекає гри перед уболівальниками, готовий віддавати всі сили на полі і прагнути перемог.

 

У «Реала» на літо заплановано декілька товариських матчів з такими клубами, як «Мілан», «Манчестер Юнайтед», «Барселона» та «Ювентус». Прочитати прогнози на ці матчі, а також дізнатись актуальні новини зі світу спорту можна на сайті VseProSport.

 

Дортмундський клуб хотів отримати за трансфер гравця близько 150 мільйонів євро. Однак він буде змушений погодитись на менш високу суму.

 

Замість того, щоб перевершити рекордну суму Усмана Дембеле (140 мільйонів євро від «Барси»), «Борусія» має «лише» отримати фіксовану виплату у розмірі 100 мільйонів євро плюс близько 20 мільйонів євро можливих бонусів. Очікуваних 150 мільйонів євро не буде, тому що у Беллінгема залишилося лише два роки за контрактом.

 

Як повідомляють ЗМІ, дортмундський клуб мав дуже шанобливі обговорення на рахунок трансферу Беллінгема з «Реал Мадридом», у цих двох клубів хороші стосунки. Також стала відома причина, чому Джуд був відсутній декілька минулих ігор у складі «Боруссії». Все через травму з коліном, футболісту був встановлений діагноз «хронічний бурсит». Можливо, у майбутньому, англійцю потрібно буде перенести операцію з цієї причини.

 

Під час домовленостей про трансфер, «Мадрид» представив оточенню Беллінгема інформацію про проект, що вибудовується в клубі, і розповів про можливі умови контракту. Більше того, люди з оточення Джуда згодом відвідали базу «Реала» до Вальдебебасу та пообідали з представниками «бланкос».

 

Наразі Беллінгем підписав довгостроковий контракт – терміном на 5-6 років. Він матиме одну з найбільших зарплат у команді, трохи нижче, ніж у Тібо Куртуа та Вінісіуса Жуніора.

 

Відомо, що вінгер Джуд Беллінгем не хотів до клубів, якими керують шейхи, і тому вибрав «Реал». Як розповів журналіст Sport1.de Патрік Бергер у розмові з Фабриціо Романо, Беллінгем разом із сім'єю вирішив, що не хоче переходити до так званих «пластикових» клубів. Так, до них півзахисник «Борусії» включив клуби, якими керують шейхи, як у «Ман Сіті» та «ПСЖ».

 

Також новобранець мадридського «Реалу» Джуд Беллінгем розповів про своє ставлення та повагу до наставника «бланкос» Карло Анчелотті. 19-річний півзахисник збірної Англії зізнався, що постать тренера стала важливим чинником його переїзду на Сантьяго Бернабеу.

 

За словами Джуда, для нього Анчелотті – особливий тренер. Його досягнення та завойовані титули говорять краще за будь-які слова, вважає англійський футболіст. Беллінгем зазначив, що коментарі Анчелотті про нього були особливими і далися взнаки на рішенні стати футболістом «Реала».