Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Цього літа «ПСЖ» збирається зробити ставку на вільних агентів

Цього літа «ПСЖ» збирається зробити ставку на вільних агентів

Категорія: Позиція » Статті » Спорт

Цього літа «ПСЖ» збирається зробити ставку на вільних агентів Як повідомляє PSG Community з посиланням на L’Equipe, французький «Парі Сен-Жермен» цього літа збирається зробити ставку на вільних агентів. 

 

Загалом «ПСЖ» планує придбати щонайменше сімох нових футболістів. 60 млн євро підуть на уругвайського півзахисника «Спортінга» Мануеля Угарте, з яким уже погодили всі умови, після чого клуб зосередиться на гравцях, контракти яких закінчуються 30 червня. 

 

Одним із кандидатів на посилення «ПСЖ» є капітан і півзахисник англійського «Манчестер Сіті», німець Ілкай Гюндоган, який з високою ймовірністю не підписуватиме з «Сіті» новий контракт.

 

Наразі у клубах діє перерва на матчі збірних, тож найближчий матч для парижан відбудеться на початку серпня. «ПСЖ» зустрінеться з «Тулузою» в рамках Суперкубку Франції. Дізнатись вигідні коефіцієнти на матч можна в популярній БК Vbet Україна. Цей букмекер високо оцінений за надійність, зручність платежів, прибуткові бонуси, а також лінії в прематчі та лайві. 

 

Вже відомо, що після закінчення терміну дії трудових угод паризький клуб на правах вільних агентів покинуть іспанський захисник Серхіо Рамос та аргентинський нападник Ліонель Мессі. Рамос поки не знайшов нового клубу, а Мессі домовився про перехід до американського «Інтер Майамі», до якого офіційно приєднається 5-го липня.

 

Туманне майбутнє в Парижі ще одного зіркового форварда – бразильця Неймара, чий контракт із «ПСЖ» розрахований до 2025 року.

 

На початку червня стало відомо, що тренера Крістофа Гальтьє остаточно звільнено з «ПСЖ». Клуб вирішив припинити співпрацю з головним тренером, повідомляє Le Parisien. Радник із футбольних питань Луїш Кампуш поінформував Гальтьє про це.

 

Так, французький клуб під керівництвом Крістофа Гальтьє виграв Лігу 1 в нинішньому сезоні, але не досяг результату в Лізі чемпіонів і Кубку Франції. 

 

Стало відомо, що «ПСЖ» пропустив на своєму полі 24 голи в чемпіонаті Франції. Це найгірший результат парижан у Лізі 1 із сезону-1984/85, коли у їхні ворота на «Парк де Пренс» забили 28 м'ячів.

 

Слід додати, що колишній головний тренер «ПСЖ» Гальтьє зіштовхнувся із невдоволенням фанатів. 

 

Нагадаємо, Ліга 1 провела на «Парк де Пренс» церемонію нагородження «ПСЖ» на честь рекордного 11 чемпіонства. Коли футболістів по черзі викликали на трибуну, деяких (Кіліана Мбаппе, Уоррена Заїр-Емері) уболівальники вітали особливо радісно, а когось освистували – як Мессі та Карлоса Солера. Також гучним гулом і свистом зустріли на той момент ще головного тренера Крістофа Гальтьє.

 

З'явилася інформація, що на посаду головного тренера «ПСЖ» розглядався Юліан Нагельсманн. Переговори з ним просувалися дуже швидко. А одним із помічників німця міг стати Тьєррі Анрі.

 

Та згодом, ЗМІ повідомили, що «ПСЖ» зацікавлений у призначенні Луїса Енріке на посаду тренера. Катарські власники клубу та Луїш Кампуш вважають Луїса Енріке ідеальним кандидатом на пост тренера парижан. Переговори вже почалися.