Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Збірна Мальти стала найсерйознішим суперником для України 

Збірна Мальти стала найсерйознішим суперником для України 

Категорія: Позиція » Статті » Спорт

Збірна Мальти стала найсерйознішим суперником для України Ні в спарингу проти збірної Німеччини, ні в матчі проти збірної Північної Македонії «синьо-жовтим» не було так складно відкрити рахунок.


Слід додати, що збірна Україна розміщується в групі С разом з Англією, Північною Македонією, Мальтою та Італією. Наступні матчі-відповіді заплановані на вересень. Знайти вигідні коефіцієнти на футбол можна у популярній БК Mostbet. Цей букмекер високо оцінений за службу підтримки, зручність платежів, прибуткові бонуси та акції. Також на футбол тут близько 90 варіантів різних парі.

 

Дуже складну та нервову перемогу здобули у поєдинку проти Мальти підопічні Сергія Реброва. Ті хлопці, які на вольових зусиллях виграли у Північної Македонії з рахунком 3:2 і зіграли внічию зі збірною Німеччини з рахунком 3:3, забили у ворота збірної Мальти тільки з пенальті, і другого за рахунком.

 

Знову гра почалася для збірної України невпевнено – було багато помилок у захисті, і добре, що вона ще не пропустила першою. Якби «синьо-жовті» швидко вийшли вперед, це полегшило б їм завдання на цей матч, але свої спроби втратили Конопля, Ванат і Ярмоленко. Андрій ще й не зумів забити 11-метровий удар у ворота Мальти, який арбітр призначив на 52-й хвилині поєдинку.

 

Перед перервою сталася одна із ключових ситуацій матчу: голкіпер Мальти Генрі Бонелло отримав травму після зіткнення із форвардом збірної України Владиславом Ванатом.

 

І все могло б закінчитися для підопічних Сергія Реброва нічиєю та втратою очок, але доля виявилася прихильною до збірної України. На 72 хвилині поєдинку у ворота збірної Мальти було призначено 2 пенальті, і цього разу його вдало виконав Віктор Циганков.

 

Українці, завдяки своїй перемозі, посіли друге місце у групі, випереджаючи Італію та Північну Македонію за додатковими показниками. Його вона збереже до вересня цього року – на 9 число заплановано домашній поєдинок проти збірної Англії, а на 12 число – виїзний поєдинок проти збірної Італії.

 

Команда Мальти невдало розпочала свій шлях у кваліфікації, зазнавши поразки у всіх трьох своїх стартових матчах.

 

Нещодавно відбулася їхня гра проти Англії, яка закінчилася результативною перемогою для суперників з рахунком 0:4.

 

Слід нагадати, що перед кваліфікаційним туром Євро-2024, українська національна команда провела товариський матч зі збірною Німеччини 12-го червня. Як результат, у кінці матчу на табло була нічия – 3:3. При цьому українці вигравали 3:1 до 83 хвилини. Нагадаємо, ця гра стала дебютною для Сергія Реброва у ролі головного тренера української команди.

 

Ребров був представлений, як головний тренер української збірної за п’ять днів до першого матчу – 7-го червня. УАФ підписала з ним контракт на 3 роки. З тренером не могли підписати контракт раніше через його зв’язок з арабським клубом з ОАЕ – «Аль-Айна». Ребров тренував цей клуб протягом двух сезонів (один рік) і покинув його після поразки у фіналі Кубку Ліги ОАЕ. Під його керівництвом «Аль-Айн» став чемпіоном ОАЕ та завоював Кубок Ліги.