Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Telegraph: у Букінгемському палаці знизили температуру через зростання цін на енергоносії

Telegraph: у Букінгемському палаці знизили температуру через зростання цін на енергоносії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Telegraph: у Букінгемському палаці знизили температуру через зростання цін на енергоносії У Букінгемському палаці знизили температуру на тлі зростання цін на енергоносії, а також через витрати на похорон королеви Єлизавети II. Про це повідомляє газета Telegraph із посиланням на звіт про фінанси Британської королівської родини.

Зазначається, що під час зими члени королівської родини та гості палацу жили за температури 19 градусів, у порожніх кімнатах температура була на кілька градусів меншою.

У цьому старовинні газові лампи більше використовують, їх хочуть замінити електричні. Підігрів у басейні також було відключено з ініціативи короля Карла ІІІ.

Видання пише, що минулого року витрати короля виявилися вищими за заробіток, тому сім'ї довелося скористатися понад 20 мільйонами фунтів стерлінгів зі своїх резервів.

У грудні благодійні організації Великобританії заявили, що через високі витрати на електроенергію домовласники змушені заощаджувати на опаленні. Через війну становище може призвести збільшення кількості смертей від переохолодження.