Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Мбаппе зажадав у мадридського «Реалу» зарплату 240 мільйонів євро

Мбаппе зажадав у мадридського «Реалу» зарплату 240 мільйонів євро

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Мбаппе зажадав у мадридського «Реалу» зарплату 240 мільйонів євроНападник французького «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе вимагав у мадридського «Реала» зарплату 240 мільйонів євро. Про це у неділю, 2 липня, повідомляє Marca.

Таку зарплату форвард хоче отримати у разі переходу до «Реалу» у літнє трансферне вікно. Як передає джерело, в іспанському клубі вважають, що якщо Мбаппе справді хоче грати в Мадриді, то має скоротити фінансові запити. Крім того, Мбаппе назвали "в'язнем грошей".

Якщо «Реал» задовольнить вимоги Мбаппе, він стане найоплачуванішим гравцем світу. На даний момент ним є португальський нападник "Аль-Насра" Кріштіану Роналду. У Саудівській Аравії футболіст заробляє 200 мільйонів євро на рік.

1 липня повідомлялося, що операцію з трансферу Мбаппе з ПСЖ до «Реалу» буде закрито найближчими днями. Журналіст Франсуа Галлардо зазначав, що сторони погодили всі деталі, а футболіст приєднається до нового клубу вже наступного тижня. Сума трансферу не уточнювалася, але раніше парижани розраховували отримати за нападника 250+50 мільйонів євро.

Мбаппе виступає за ПСЖ із 2018 року. Його контракт з командою розрахований до 2024 року з опцією продовження на один сезон. "Реал" намагався придбати гравця навесні 2022 року, але тоді трансфер зірвався.