Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Темна сторона насолоди: Розкривайте свої фантазії з найкращою БДСМ-атрибутикою

Темна сторона насолоди: Розкривайте свої фантазії з найкращою БДСМ-атрибутикою

Категорія: Позиція » Статті » Жіночий клуб

Темна сторона насолоди: Розкривайте свої фантазії з найкращою БДСМ-атрибутикоюОблаштуйте вдома власну «червону кімнату». На українському ринку можна знайти настільки різноманітні та пікантні іграшки БДСМ, що позаздрив би сам містер Грей із «50 відтінків сірого». У Candor Place ви знайдете все необхідне для організації таємної гри тільки для двох. Атрибутика БДСМ дає змогу експериментувати та відкривати для себе нові горизонти. Такі еротичні ігри подарують незабутні відчуття.NxWrWYsD6LMPF4XI2S1l4ukkp5mwCaBUtGwxXpnJ.jpg


Яка буває БДСМ-атрибутика?

В інтернет-магазині Candor Place ви можете БДСМ іграшки купити на будь-який смак. Широкий вибір дає змогу приміряти на себе різні ролі й обігрувати незнайомі раніше сюжети. У каталозі ви знайдете такі товари БДСМ.

 

Флогери, стеки та шльопалки

У каталозі представлені шкіряні флогери для жорстких ігор і батоги з китицями для пестощів та розігріву перед основною «стравою». Крім того, тут можна знайти класичні стеки для прелюдій із домінуванням з пекучо-пристрастними дотиками.

 

Кайдани й наручники

Можна придбати наручники з пухнастим штучним хутром, які захистять зап’ястя від ушкоджень, і металеві без оздоблення — для тих, хто полюбляє пестощі без прикрас. У наявності також шкіряні кайдани, які дають змогу міцно зафіксувати руки партнера та втілити найсміливіші фантазії.

 

Маски та пов’язки для обличчя

Якщо закрити партнеру очі, то його тактильність підвищиться в кілька разів. Кожен дотик буде відгукуватися електричною насолодою в тілі. Таке обмеження дає змогу відчувати більше, гостріше. А ще можна використовувати декоративні маски для створення таємничого сексуального образу.

 

Кляпи

Такі БДСМ іграшки госпожа використовує для ще більшої покори. А може, домінуватиме чоловік? Грайте досхочу, обираючи роль, яка вам ближче.

 

Нашийники та повідці

Сексуальні чокери-нашийники з повідцями однозначно піднімуть градус у вашій спальні. Лаконічні та стильні — такий аксесуар сподобається і запам’ятається.

 

BDSM-набори

До цієї категорії входять атрибути, які допомагають створити бажану атмосферу. Це воскові свічки, лоскоталки, різноманітні набори з інтимними скарбами.

 

Де придбати БДСМ-іграшки

NxWrWYsD6LMPF4XI2S1l4ukkp5mwCaBUtGwxXpnJ.jpgВеличезний вибір товарів для БДСМ ви знайдете в секс-крамниці Candor Place. Це величезний простір, у якому є все для ваших потаємних бажань і пристрастей. Інтернет-магазин дає змогу втілювати фантазії та урізноманітнювати своє сексуальне життя.