Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Які препарати зможуть підвищити імунітет у дорослих?

Які препарати зможуть підвищити імунітет у дорослих?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Здоров'я

Які препарати зможуть підвищити імунітет у дорослих? Що приймати для імунітету і як не захворіти? Відповідаючи на ці хвилюючі запитання, аптеки підготували для нас широкий асортимент. 

 

Екстракти трав (наприклад, корінь африканської герані, листя алое деревовидного, трава шишки пурпурової, суцвіття липи, плоди та квіти бузини).


Ліки для імунітету природним чином стимулюють імунну систему боротися з хвороботворними мікроорганізмами, і, крім того, їх можна використовувати у великих кількостях під час інфекцій як препарати, що підтримують терапію. Цей вид сиропу, багатого рослинними інгредієнтами та цинком, — Пелафен Екстра+, добре працює як препарат, що зміцнює імунітет і допомагає швидше одужати від хвороби.

 

Бета-глюкан

Інгредієнт, отриманий із клітинних стінок грибів. Він мобілізує імунну систему на боротьбу, тому його рекомендують людям, які займаються спортом і ведуть активний спосіб життя. Імуноглюкан Р4Н, що містить екстракт гливи з бета-(1,3/1,6)-D-глюканом, рекомендований до регулярного застосування протягом 3 місяців.


Риб'ячий жир для дорослих

Вони містять омега-3 жирні кислоти, які мають протизапальну дію та знижують ризик інфекцій верхніх дихальних шляхів, а також вітамін D3, який бере участь у процесі запам’ятовування антигенів і мобілізації імунної системи на боротьбу, та інші жири. розчинні вітаміни (А і Е), які мають антиоксидантну дію і захищають кровоносні судини від проникнення сторонніх тіл. Тому це комплексний препарат, що підтримує імунітет організму. Найкраще, якщо вона отримана з риби тріски, тоді вміст омега кислот найвищий, як у продукті Mollers Tran Norwegian 50+, який додатково має підвищену кількість вітаміну D3, що підтримує кісткову систему, для людей похилого віку.


Інозин пранобекс

Збільшує кількість антитіл, готових боротися з вірусами. Дослідження показують, що 3-місячне лікування Гропринозином 500 мг за схемою 10 днів застосування препарату та 20 днів перерви значно знижує сприйнятливість до інфекцій верхніх дихальних шляхів. Препарат добре працює при лікуванні вірусних інфекцій, однак важливо підібрати дозу препарату, яка відповідає масі тіла пацієнта (500 мг інозину пранобекс на кожні 10 кг маси тіла, не більше 8 таблеток на добу).

 

Не займайтесь самолікуванням, не слід приймати будь-які препарати з власної ініціативи. Краще якщо ліки для підвищення імунітету буде призначати лікар.