Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » 41 людина постраждала під час вибуху в Йоганнесбурзі

41 людина постраждала під час вибуху в Йоганнесбурзі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
41 людина постраждала під час вибуху в Йоганнесбурзі Прем'єр-міністр південноафриканської провінції Гутанег Паньяза Лесуфі заявив, що внаслідок вибуху в адміністративному центрі регіону, місті Йоганнесбург, ніхто не загинув, постраждала 41 особа. З них двоє перебувають у критичному стані, дев'ятеро людей отримали тяжкі поранення, а решта 30 відбулися легкими травмами, передає AFP.

Пан Лесуфі назвав дивом той факт, що ніхто не загинув під час вибуху. Він повідомив, що попереднє розслідування не виявило причин інциденту. Прем'єр підкреслив, що збитки від вибуху дуже великі.

У ніч на 20 липня в Йоганнесбурзі стався вибух, внаслідок якого на місці інциденту частково зруйнувався шлях і перекинувся один автомобіль.

За однією з версій, вибух стався через витік газу. Місцевий дистриб'ютор газу компанія Egoli Gas поставила цю версію під сумнів. У компанії заявили, що у газовій мережі не було зафіксовано втрати тиску.

Місцева влада збирається евакуювати людей у радіусі одного кілометра від місця вибуху, бо у повітрі там відчувається «хімічний запах». Влада має побоювання, що може статися ще один вибух.