Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чи є пластикові вікна в Одесі гарним вибором для вашого будинку?

Чи є пластикові вікна в Одесі гарним вибором для вашого будинку?

Категорія: Суспільство, Гроші

Чи є пластикові вікна в Одесі гарним вибором для вашого будинку?Вибір вікна - один з найважливіших етапів будівництва або ремонту будинку. Дуже популярним рішенням серед користувачів стали білі пластикові вікна. Цей тип віконної столярки має низку властивостей, які роблять її міцною, довговічною та зручною. Перевірте, які пластикові вікна ми обираємо найчастіше.


Пластикові вікна - переваги і недоліки

Завдяки своїй винятковій довговічності пластикові вікна Рехау, Стеко, Века, ВДС, які можна придбати на сайті  https://www.alias.od.ua/uk/cini-na-vikna заслуговують на увагу покупців, які цінують високу якість виконання. Правильно встановлені вікна ПВХ характеризуються високою герметичністю, а значить, ідеально обмежують приплив повітря ззовні. Такий тип вікон обов’язково сподобається людям, які хочуть зберегти тепло та знизити рахунки за опалення. Завдяки високій теплоізоляції та звукоізоляції пластикові вікна окупляться вже через кілька років.


Перевагою вікон ПВХ є те, що вони дешевші, ніж дерев'яні або алюмінієві вікна. Висока стійкість до погодних умов і вологи робить пластикові вікна набагато довговічнішими, ніж дерев'яні. Крім того, вони негорючі і їх легко підтримувати в чистоті. Варто пам'ятати, що пластикові вікна - це не тільки білі профілі. Виробники пропонують дешеві вікна за розмірами зеленого або червоного кольору. Також є вікна з профілем, що імітує дерево.


Одним з недоліків пластикових вікон є неможливість їх ремонту в разі поломки. У випадку мансардних вікон у нас не буде великого вибору, оскільки вони мають обмежені форми. Якщо в даному приміщенні немає належної вентиляції, то ми можемо помітити водяну пару, яка конденсується на ПВХ вікнах.


На що звернути увагу при виборі вікна ПВХ?

  • Дуже важливим питанням є клас профілю, який визначає теплоізоляційні та акустичні параметри пластикового вікна. Їх довговічність визначається символами A, B, C, де A означає найвищий клас. Вибираючи вікна ПВХ нижчого класу, слід враховувати меншу міцність і стійкість. Дешеві пластикові вікна мають більш тонкі стінки, тому вони особливо схильні до деформації.
  • Ще один фактор, який не можна не враховувати при виборі вікна ПВХ, це коефіцієнт тепловіддачі. Чим менше його значення, тим менше втрати тепла. Крім того, слід звернути увагу на водонепроникність, повітропроникність і стійкість до вітрового навантаження вікна ПВХ. Якщо ви проживаєте поблизу місць з інтенсивним рухом, то вам потрібно звернути увагу на дерев’яні вироби, які відрізняються більшою звукоізоляцією. Більш високе значення коефіцієнта Rw призведе до того, що у вашому домі буде тихіше. Не менш важливий правильний вибір у цьому відношенні, коли мова йде про балконні двері.
  • Стандартом на українському ринку стали пластикові вікна прямокутної форми розміром 1230х1480 мм. Вони є одними з найдешевших пластикових вікон. Якщо ми вибираємо інший колір або матеріал, то ми повинні враховувати додаткові витрати. Наприклад, протизламне скло P4 обійдеться на 1000 гривень дорожче. Також потрібно враховувати той факт, що балконні двері коштують набагато дорожче.

 

 

Джерело https://www.alias.od.ua/uk/