Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Daily Star: викладачка, що спокусила учня, уникла в'язниці завдяки вагітності

Daily Star: викладачка, що спокусила учня, уникла в'язниці завдяки вагітності

Категорія: Світ, Курйози
Daily Star: викладачка, що спокусила учня, уникла в'язниці завдяки вагітностіВ Австралії вчителька зі штату Вікторія, яка збрехала 16-річного учня, уникла в'язниці через вагітність і проблеми з психікою. Про це повідомляє Daily Star.

31-річна Моніка Оомс потрапила під суд за те, що у серпні 2022 року завела роман зі школярем. Було встановлено, що жінка кілька разів займалася із підлітком сексом на задньому сидінні свого автомобіля. Заради цих зустрічей хлопчик таємно втікав із дому.

У березні колишня викладачка визнала себе винною за всіма пунктами звинувачення, за що їй загрожувало до 10 років ув'язнення. Проте суд взяв до уваги її «крихкий психічний стан» і засудив до чотирьох років громадського нагляду та 300 годин громадських робіт. Прокуратура оскаржила це рішення, але незабаром з'ясувалося, що Оомс у положенні, причому завагітніла вона наприкінці березня, протягом тижня після вироку.

Наразі дату розгляду апеляції перенесено на невизначений термін, а адвокат жінки вже заявив, що реального тюремного терміну вона не отримає. Він також сказав під час засідання у липні, що деякі події «іноді відбуваються у дуже вдалий час».