Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Кілька слів про надійний та легкий туристичний посуд

Кілька слів про надійний та легкий туристичний посуд

Категорія: Позиція » Статті » Суспільство
Кілька слів про надійний та легкий туристичний посуд У тому, щоб куштувати свіжозварену рибну юшку чи насолоджуватися ароматним чаєм просто неба, є особлива романтика. Такі страви, приготовані на природі, за своїми смаковими якостями можуть сміливо конкурувати із шедеврами ресторанів. Щоб приготування їжі в польових умовах було максимально комфортним, потрібно правильно вибирати туристичний посуд. Не кожну посудину можна ставити на відкритий вогонь. Крім того, є важкий або надто крихкий посуд, який може бути гарним, але зовсім непрактичним на природі.
 

bL6b6G2cMThzh2w1VVjPlpC0bpNMqCNY3n19lii9.png

Як вибрати посуд для туристичних походів

 

Посуд для приготування їжі на природі має бути насамперед легким і компактним, щоб не обтяжувати мандрівників. Особливу увагу потрібно приділити матеріалу. Найпопулярнішими є такі різновиди виробів:


  • Алюмінієвий туристичний посуд — оптимальний варіант, який вирізняється невеликою вагою, стійкістю до іржі та привабливим виглядом.

  • Вироби із чавуну — надзвичайно міцний посуд, який витримує будь-які навантаження. Він жароміцний та надійний, проте має велику вагу, тому краще підходить для автотуризму.

  • Посуд з іржостійкої сталі — практичний та зручний, стійкий до деформацій, рівномірно прогрівається на вогні.

  • Тарілки, чашки, виделки, ложки із харчового ПВХ та силікону — надзвичайно легкий і зручний посуд, який підходить для вживання готової їжі чи приготування холодних страв.

Не варто брати в похід вироби з кераміки чи скла, щоб запобігти випадковому травмуванню. Посуд для приготування їжі має бути безпечним та простим у догляді. Важливо, щоб у разі потреби його можна було помити звичайним піском у холодній воді, адже не всюди є організовані кемпінгові містечка зі зручностями.

 

Де придбати якісний туристичний посуд

В інтернет-магазині Travelersclub є посуд для туризму на будь-який смак. В асортименті:

  • каструлі та котли різного літражу;

  • кружки та склянки;

  • миски;

  • столові прибори;

  • фляги;

  • термоси.

Кілька слів про надійний та легкий туристичний посудУ каталозі ви також знайдете набори посуду, до яких входять найнеобхідніші для туристів речі. Наприклад, є комплекти, які складаються з двох мисок, виделок та склянок для двох осіб. Можна також придбати такий варіант: сковорідка + миска + каструля. У наявності завжди є необхідне кухонне приладдя: складані лопатки, черпаки, різні ємності тощо.

B8iithJdqlAkei6youtXZEwpWI0YgsHO0GKnA7kh.png


В асортименті Travelersclub представлена продукція від перевірених світових виробників, що спеціалізуються на виготовленні товарів для туризму. Це такі відомі бренди, як FireMaple, Sea to Summit, HydraPak, Tramp, Zojirushi та інші. Можлива доставка в будь-який населений пункт України. Ви зможете швидко підібрати для себе ідеальний комплект туристичного посуду, який задовольнить усі ваші потреби.