Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чудові рішення для затишку під відкритим небом

Чудові рішення для затишку під відкритим небом

Категорія: Позиція » Статті » Суспільство

Чудові рішення для затишку під відкритим небом Щоб на присадибній ділянці було комфортно відпочивати, важливо правильно її облаштувати. Для цього стануть у пригоді садові меблі. Завдяки їм можна цілий день проводити на свіжому повітрі. А ще це дає змогу влаштовувати затишні літні вечірки на подвір’ї чи організовувати романтичні зустрічі. Це ідеальний варіант для інтровертів та любителів домашніх посиденьок із друзями. 

 

Комплект садових меблів може прикрасити терасу, альтанку, веранду, подвір’я. Це значущий елемент ландшафтного дизайну. Під час вибору потрібно враховувати, що меблі переважно розміщуватимуться на вулиці. На них буде крапати дощ, дути сильний вітер, потрапляти бруд, можливі також різкі температурні зміни. Тому слід звертати увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на практичність меблів. Вони мають бути легкими для зручного транспортування, ергономічними, стійкими до зовнішніх впливів.

 

Оптимально вибирати садові комплекти з таких матеріалів:


  • Пластик — один з найпоширеніших варіантів, який вибирають завдяки широкому асортименту кольорів та різноманітності форм. Крім того, такі меблі легкі, не бояться негоди та підходять майже під будь-який дизайн.

  • Метал — міцні та естетично привабливі меблі, які можуть витримувати значні навантаження. У разі потреби їх можна перефарбовувати в інший колір.

  • Дерево — практичні екологічні меблі, які мають унікальну структуру. Вони можуть слугувати дуже довго, якщо попередньо обробити їх водотривким засобом.

  • Ротанг — найбільший попит мають садові меблі з плетеного ротанга. Вони візуально майже не відрізняються від натуральних, проте мають вищий рівень зносостійкості та доступнішу вартість.

 

Різновиди садових меблів

В інтернет-магазині DADDY Store представлені різноманітні садові комплекти, що можуть доповнити ваше подвір’я, підвищити його функціональність, зробити його більш естетично привабливим. В асортименті є такі варіанти:


  • стіл і стільці садові;

  • шезлонги для відпочинку;

  • захисні парасолі від сонця;

  • садові лавки;

  • крісла для відпочинку.

 

Чудові рішення для затишку під відкритим небомc8pMgvpaHNevJUdFUgFINzjRZM0ovqlhdep7egJp.pngКаталог постійно поповнюється цікавими новинками. В інтернет-магазині DADDY Store представлені лише високоякісні меблі від перевірених європейських виробників, що гарно себе зарекомендували. Вони вирізняються витривалістю та стійкістю до погодних умов. Варіанти є на будь-який смак і під різні вимоги. Замовити меблі для саду має змогу будь-хто, адже доставка можлива по всій Україні.