Реєстрація    Увійти
Авторизація

Що таке SMS API?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT

Що таке SMS API? Якщо ви хочете легко керувати надсиланням маркетингових SMS-повідомлень, шлюз SMS API стане в нагоді. Це система, яка дозволяє ретельно готувати кампанії, націлювати одержувачів і аналізувати виконану діяльність. Він простий і інтуїтивно зрозумілий у використанні.


SMS API шлюз - що це?

SMS API, тобто Application Programming Interface, — це платформа, яка дозволяє підключити власну ІТ-систему дляуправління компанією завтоматичною та масовою розсилкою SMS. Завдяки цьому, незалежно від того, на якій системі ви працюєте, ви можете запустити ефективну та результативну SMS-маркетингову кампанію.


Сервер SMS API дозволяє:


  • розсилку SMS клієнтам з будь-яким змістом повідомлення,
  • отримання текстових повідомлень безпосередньо від клієнтів.

 

Це рішення дозволяє вам керувати своїми SMS-кампаніями з будь-якої точки світу. Крім того, всередині панелі ви отримуєте:

 

  • повну інформацію про проведені заходи, включаючи:
  • кількість надісланих та отриманих SMS-повідомлень,
  • тип пристрою та операційної системи, на якій надіслано повідомлення,
  • ефективність ваших дій, наприклад, коли ви поєднуєте надсилання SMS API з надсиланням кодів знижки.

 

Шлюз SMS API включає в себе готові інтеграції з багатьма зовнішніми системами, включаючи інтернет-магазини або програми. Усе це означає, що ви керуєте своєю SMS-кампанією по-своєму та на власних умовах. А в реалізації цікавих і ефективних маркетингових рішень ви обмежені лише своєю креативністю (або креативністю вашого маркетолога).

 

Які функції має сервер SMS API?

Надсилання SMS за допомогою сервера SMS API дозволяє використовувати багато корисних функцій, серед яких:

 

Відображення власного імені замість класичного номера

SMS - це персональний канал. Ми хочемо знати, від кого ми отримуємо повідомлення та з якою метою. Надсилання SMS без конкретної назви компанії може спричинити проблеми. Одержувачі часто вважають такі повідомлення спамом і можуть злякатися, коли отримають непомічене повідомлення саме від вашої компанії.


У SMS API ви вкажете свою унікальну назву компанії, і ваші одержувачі дізнаються, від кого надійшло маркетингове повідомлення, ще до того, як вони відкриють і прочитають повідомлення.

 

Використання скорочених посилань в SMS

Довжина SMS-повідомлення становить 160 символів – спеціальні символи не використовуються. Чи мало це, чи багато, залежить. У розумний спосіб шлюз SMS API дозволяє розширити вміст великою кількістю додаткової інформації. Все, що вам потрібно, це скорочене посилання на сторінку, яку ви вибрали. Це може бути посилання на підсторінку магазину зі знижкою або посилання на запис у блозі.


Коди знижок

Це найбільш часто використовуваний метод просування компаній за допомогою SMS API в Польщі. Надсилання унікальних кодів знижки зазвичай призводить до збільшення продажів і зміцнення довіри та лояльності серед одержувачів. Якщо ви підключите послугу до свого інтернет-магазину, ви зможете надсилати одержувачам інформацію про акції товарів, які вони раніше переглядали або мають у своїх покинутих кошиках.


Додавання фотографій і відео в повідомлення

Сухе текстове повідомлення може бути нудним і застарілим для багатьох. Сервер SMS API дозволяє урізноманітнити SMS-повідомлення додатковим контентом, таким як зображення або відео. Це підвищує привабливість надісланого контенту та його ефективність.


Точне націлювання на одержувачів в SMS API

Рекламна кампанія, орієнтована на всіх, не працює. Лише звуження кола одержувачів допоможе вам донести до них своє повідомлення та змусити їх виконати певну дію. У шлюзі SMS API ви можете націлити одержувачів завдяки таким даним як:


  • вік,
  • стать,
  • ім'я,
  • місцезнаходження,
  • і навіть розмір взуття.

 

Планування кампанії заздалегідь

Вам більше не потрібно готувати кампанії безпосередньо перед їх відправкою. Тут можна налаштувати автоматичну відправку SMS навіть на кілька місяців вперед. Ви плануєте різдвяні акції чи смс на день народження для постійних клієнтів. Крім того, ви заощадите час.