Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Wirtualna Polska: польські туристи скаржаться на кількість росіян у Таїланді

Wirtualna Polska: польські туристи скаржаться на кількість росіян у Таїланді

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Wirtualna Polska: польські туристи скаржаться на кількість росіян у ТаїландіПоляки, які відвідали Таїланд, поскаржилися на кількість росіян, які відпочивають у країні. Їхні слова наводить видання Wirtualna Polska.
 
Польські туристи нарікали, що тепер Таїланд нагадує «маленьку Росію». Уточнюється, що зокрема йдеться про остров Пхукет, який користується особливою популярністю серед російських громадян. "Їдьте на Пхукет, і ви відчуєте себе як у Москві", - цитує газета одного з них.

Як розповіла польська мандрівниця Ганна, на острові постійно трапляються назви магазинів, написаних на кирилиці. Крім того, зазначила вона, меню в ресторанах нерідко перекладається російською мовою. Польська туристка також обурилася поведінкою росіян, які, за її словами, є дуже гучними. Вона додала, що кілька разів із нею віталися російською мовою, оскільки поляків часто вважають за росіян.

Раніше влада Таїланду повідомила про зростання числа російських туристів на тисячу відсотків за рік. Так, у першій половині поточного року країну відвідали 791 574 росіян, більше половини з яких прибували в аеропорт острова Пхукет.