Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США екс-директора школи звинуватили у сексуальних контактах із ученицею

У США екс-директора школи звинуватили у сексуальних контактах із ученицею

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Курйози
У США екс-директора школи звинуватили у сексуальних контактах із ученицеюКолишня глава християнської школи Mountain View Christian School в американському місті Лас-Вегас, штат Невада, протягом чотирьох років займалася сексом із ученицею. Про це повідомляє Fox 5 Las Vegas.
 
34-річна Кейтлін Гловер почала спілкуватися зі школяркою старше 16 років у мобільному додатку Snapchat у 2017 році. Згідно зі звітом поліції, директор відправляла учениці відверті фотографії, а потім почала зустрічатися з нею. Аж до 2021 року Гловер займалася з нею сексом у своєму автомобілі один чи два рази на тиждень.

Учениця закінчила школу у 2021 році. Протягом року вона мовчала про те, що сталося, оскільки Гловер погрожувала, що накладе на себе руки, якщо про їхні стосунки стане відомо владі. У червні 2022 року постраждала все ж таки повідомила поліції про сексуальні контакти з директором.

Гловер було заарештовано. Їй звинуватили у скоєнні розпусних дій щодо дитини. Жінку також звинувачують у тому, що вона, будучи співробітником школи, який займає керівну посаду, займалася сексом із учнем віком від 16 років.

Під час допиту Гловер заперечувала усі звинувачення. Нині її відпущено під заставу. Наступне слухання щодо її справи в суді призначено на 14 вересня.

Раніше повідомлялося, що у США суд визнав 74-річну колишню вчительку винною у неодноразовому сексуальному переслідуванні 14-річного учня. Їй загрожує понад 600 років ув'язнення.