Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Роналду перехрестився та опинився під загрозою арешту в Саудівській Аравії

Роналду перехрестився та опинився під загрозою арешту в Саудівській Аравії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Роналду перехрестився та опинився під загрозою арешту в Саудівській Аравії Португальський форвард Аль-Насра Кріштіану Роналду опинився під загрозою арешту в Саудівській Аравії. Про це повідомляє Italy 24 Press News.
 
Нападник відзначився у матчі 1/2 фіналу Кубка арабських чемпіонів проти іракського клубу "Аль-Шорта", після чого перехрестився. При цьому в Саудівській Аравії заборонено публічну демонстрацію будь-яких християнських жестів і символів. Порушника можуть заарештувати.

27 липня російський футбольний тренер Андрій Чернишов розповів про особливості роботи у саудівському клубі "Аль-Шоле". Фахівець заявив, що після переїзду найважче йому було звикнути до нового способу життя.
 
«Він у арабів зовсім інший. Наприклад, вони можуть просто посеред тренування розстелити на полі килимки та почати молитися. Я вже почав записувати розклад намазу, щоб не переривалися заняття», – пояснив тренер.

Роналду перейшов до Аль-Насру 30 грудня 2022 року. Контракт форварда розрахований на два роки. Його зарплата у клубі становить 200 мільйонів євро на рік.