Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Грузії зірвали концерт The Killers через російського барабанщика

У Грузії зірвали концерт The Killers через російського барабанщика

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
У Грузії зірвали концерт The Killers через російського барабанщика Вокаліст американського рок-гурту The Killers під час виступу в Грузії закликав глядачів до братства з росіянами. Фронтмен колективу Брендон Флауерс зробив таку заяву після того, як присутні висловили протест через запрошеного на сцену з натовпу російського музиканта. Про це повідомляє Paper Kartuli.

Один із фанатів колективу розгорнув величезний плакат з написом "Якщо доля прихильна, сьогодні я буду вашим барабанщиком". Вокаліст гурту помітив банер та запросив шанувальника на сцену. Після цього Брендон Флауерс спитав, звідки приїхав чоловік. Барабанщик відповів, що із Росії. Тоді рокер зазначив, що для нього це не проблема, і запитав у глядачів, чи прийнятно, що вони зіграють разом.

Після цього присутні почали вигукувати лайки та залишати арену. Однак американські виконавці все ж таки зіграли одну пісню з російським барабанщиком. Флауерс у мікрофон заявив, що всі люди брати та сестри, а після цього продовжив концерт.

У результаті, як написали пізніше користувачі соцмереж, гурт завершив концерт під верески та протестні вигуки глядачів. Виступ пройшов у залі Black Sea Arena поряд із Батумі.

Через деякий час музиканти у Twitter вибачилися після протесту грузинських фанатів через запрошеного на сцену російського барабанщика та слів про братерство з росіянами. Рокери зазначили, що "не хотіли нікого засмучувати".

"У нас давня традиція запрошувати людей (з натовпу) пограти на барабанах, і зі сцени здалося, що початкова реакція натовпу свідчила про те, що вони не заперечують проти того, щоб людина вийшла з нами на сцену", - йшлося у повідомленні The Killers. 

При цьому виконавці наголосили, що слова Брендона Флауерса про те, що всі є «братами та сестрами», можуть бути невірно витлумачені. Музиканти вибачилися за свої публічні коментарі.