Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Global News: мешканка Канади вийшла з коми за чотири дні до весілля

Global News: мешканка Канади вийшла з коми за чотири дні до весілля

Категорія: Світ, Курйози
Global News: мешканка Канади вийшла з коми за чотири дні до весілля У Канаді жінка опритомніла після коми за лічені дні до свого весілля і негайно вийшла заміж. Про це повідомляє видання Global News.

Мешканка канадського міста Лондон Сара Кемпінська та її наречений два роки готувалися до весілля. Церемонія мала відбутися 3 червня. Незадовго до цього жінка перенесла хірургічну операцію: вона страждає від аутоімунного захворювання, що вражає легкі та дихальні шляхи, і періодично лягає до лікарні для видалення новоутворень. Після операції її стан погіршився, і медикам довелося запровадити її в медикаментозну кому.

Заплановане весілля опинилося під загрозою, але родичі нареченої не втрачали надії і продовжували готуватися до церемонії. Наречений скористався мобільним телефоном нареченої, з'ясував її весільні плани та зробив усе, що вона не встигла сама. Персонал лікарні робив усе можливе, щоб йому допомогти: вони навіть доглядали волосся жінки, поки вона була непритомна.

Сім'я була готова перенести весілля, але жінка встигла прокинутися за чотири дні до заходу. Курс лікування завершився, її самопочуття покращало. У результаті вона благополучно вийшла заміж і вважає все, що сталося з нею, свого роду дивом.

Раніше повідомлялося, що мешканка міста Фредеріктон, Канада, впала в кому, втратила пам'ять і забула, що народила трьох дітей. Поступово частина спогадів повернулася.