Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Власники "Манчестер Юнайтед" передумали продавати клуб

Власники "Манчестер Юнайтед" передумали продавати клуб

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Власники "Манчестер Юнайтед" передумали продавати клубАмериканські підприємці Джоел і Аврам Глейзери, які володіють «Манчестер Юнайтед», зняли клуб з продажу. Про це повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання, Глейзер відмовилися продати команду через фінансові умови. Спочатку бізнесмени розраховували отримати за клуб 10 мільярдів фунтів стерлінгів (понад 12,5 мільярда доларів), проте під час торгів такої суми ніхто не запропонував.

Як зазначає джерело, такий крок викличе ще більшу незадоволеність фанатів щодо власників клубу.
 
"Глейзери товстошкірі, і на них ніяк не вплине негатив з боку вболівальників", - відзначило джерело. Він також підтвердив, що спочатку бізнесмени планували влаштувати торги з кількома серйозними покупцями.

У червні повідомлялося, що Глейзер погодилися продати «Манчестер Юнайтед». За повідомленнями ЗМІ, новим власником англійського клубу мав стати катарський шейх Хамад бін Джасім бін Джабер Аль Тані.

«Манчестер Юнайтед» є одним із найуспішніших та найпопулярніших клубів Англійської прем'єр-ліги. Він був заснований у 1878 році. За оцінками Forbes, його вартість становить сьогодні 6 мільярдів доларів, що робить його другим за дорожнечею клубом світу. На першому місці рейтингу розташовується мадридський "Реал" (6,07 мільярда доларів).