Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Розкрито тренди на кольори восени та взимку 2023-2024 років

Розкрито тренди на кольори восени та взимку 2023-2024 років

Категорія: Суспільство, Світ
Розкрито тренди на кольори восени та взимку 2023-2024 років Кольори, які будуть у тренді восени та взимку 2023-2024 років, назвав «засновник та ідейний натхненник бренду одягу TANAS Олександр Максимов.

«У стилі casual переважатимуть базові кольори. Спортивні лінійки орієнтовані більш яскраві, контрастні поєднання. Це динамічно, справляє враження і заряджає», - сказав експерт.

Пославшись на звіт Fashion Color Trend Report компанії Pantone LLC, Максимов спрогнозував моду в холодний сезон на ніжно-персиковий та рожево-фіолетовий. Він зазначив, що перший відтінок привабливий і сам по собі, і в поєднанні з червоно-жовтогарячим або фіолетовим.

До кінця 2024 року будуть популярні відтінки червоного кольору з ряду маджентів. Максимов рекомендував звернути увагу на червоно-оранжевий, сонячно-жовтий та благородний синій із перлинними переливами.

За словами експерта, найкраще поєднання кольорів у одязі — один яскравий акцент на базовому фоні. Основні базові тони – чорний, білий, темно-синій, бежевий та графітовий, нагадав фешен-експерт.