Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Користь та актуальність біологічно активних добавок на травах

Користь та актуальність біологічно активних добавок на травах

Категорія: Позиція » Статті » Здоров'я

Користь та актуальність біологічно активних добавок на травах Покращити стан шкіри та волосся, відновити сон, зміцнити кістки та суглоби, загалом покращити загальне самопочуття допомагають біологічно активні добавки. Це спеціальні харчові продукти, котрі містять високу концентрацію поживних речовин: вітамінів, мінералів, білків, жирів, амінокислот. Особливий попит мають біологічно активні добавки, створені на основі екстрактів лікарських трав. Ключова перевага такої продукції — натуральний склад, що знижує ризик виникнення алергій чи побічних реакцій. 


 

Мета застосування біологічно активних добавок 

За умови вірно підібраного складу та дозування біологічно активної добавки можливо поповнити нестачу важливих вітамінів, мінералів та амінокислот. БАДи найчастіше використовуються як допомога при терапії різних захворювань, як профілактика хвороб, а також як загальнозміцнювальний засіб. Для більшості споживачів БАД є чудовою можливістю скорегувати раціон та наповнити організм цінними вітамінами, необхідними мікроелементами. 

В каталозі магазину MonsterLab представлено широкий асортимент біологічно активних добавок, виготовлених з якісних екстрактів лікарських трав. 

 

Популярні біологічно активні добавки на основі трав

Однією з найвідоміших рослин, котра активно застосовується для лікування та профілактики хвороб, є зелена морська водорість — спіруліна. В асортименті компанії Biotech USA представлено добавку Spirulina, в котрій міститься висока концентрація морських водоростей. Добавка відрізняється такими особливостями: 


  • джерело вітамінів, мінералів та хлорофілу;
  • чудове джерело білка;
  • добре підходить для вегетаріанців;
  • регулює артеріальний тиск;
  • підтримує метаболізм на рівні клітин. 

 

Концентрат спіруліни покращує роботу імунної системи, допомагає врегулювати ліпідний обмін. Також у спіруліні міститься велика кількість природних антиоксидантів, котрі сповільнюють процеси природного старіння. 

 Ще одним популярним продуктом є прополіс, котрий міститься у добавці California Gold Nutrition Bee Propolis. Прополіс здавна відомий як речовина, котра підтримує всі системи організму, зміцнює імунітет. Особливо корисно вживати таку добавку взимку та ранньою весною, коли організм ослаблений після зимового періоду. 

До складу прополісу входять біологічно активні речовини, котрі мають бактерицидні, регенерувальні та антибактеріальні властивості. Прополіс виявляє також антигрибкові, антивірусні, антитоксичні та навіть антиракові властивості. 

Ще один популярний препарат — California Gold Nutrition Curcumin UP, котрий містить Омега 3 кислоти, куркумін, екстракти босвелії, насіння чорного кмину, імбиру. 

 Регулярне приймання добавки покращує рухливість та комфорт суглобів, підтримує здоров'я опорно-рухового апарату, зміцнює імунітет, поліпшує когнітивні функції.

Обрати оптимальну добавку на основі трав'яних екстрактів вам допоможуть працівники магазину MonsterLab.