Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Десятки знаменитостей відвідали матч за участю Мессі у Лос-Анджелесі

Десятки знаменитостей відвідали матч за участю Мессі у Лос-Анджелесі

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Десятки знаменитостей відвідали матч за участю Мессі у Лос-АнджелесіДесятки знаменитостей відвідали матч за участю Мессі у Лос-Анджелесі Десятки знаменитостей відвідали матч «Інтер Майамі» за участю аргентинського нападника Ліонеля Мессі у Лос-Анджелесі. Про це повідомляється на сторінці клубу в соціальній мережі X (колишня назва Twitter).

"Інтер Майамі" переміг з рахунком 3:1. Мессі віддав дві гольові передачі. На трибунах під час матчу перебувало 39 селебріті, серед яких принц Гаррі та Меган Маркл, актори Леонардо Ді Капріо та Том Холланд, співачка Селена Гомес, баскетболісти Леброн Джеймс та Джеймс Харден та інші.

36-річний Мессі офіційно став гравцем "Інтер Майамі" 15 липня. Його угода з командою розрахована до кінця сезону-2024/2025.

З 2021 року аргентинець грав за "Парі Сен-Жермен". Контракт із парижанами діяв до червня 2023 року з опцією продовження на один сезон. До цього форвард виступав за "Барселону". У складі каталонців він десять разів вигравав чемпіонат Іспанії та чотири рази перемагав у Лізі чемпіонів.