Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » 22-річна донька Сінді Кроуфорд знялася у відвертому вбранні

22-річна донька Сінді Кроуфорд знялася у відвертому вбранні

Категорія: Культура, Світ
22-річна донька Сінді Кроуфорд знялася у відвертому вбранні Дочка американської супермоделі Сінді Кроуфорд Кая Гербер знялася у відвертому одязі для журналу W. Відповідний матеріал з'явився на сайті видання.

Під час фотосесії 22-річна манекенниця та актриса приміряла кілька нарядів. У тому числі вона позувала в металевому топі бренду Rabanne, що оголює груди, золотистого відтінку з чашками у вигляді квітів.
 
Також образ дівчини доповнювали ремінь у тому ж стилі і спідниця з деталями, що імітують пір'я. При цьому модель розпустила волосся та підкреслила очі золотистими тінями.

У той же час Гербер приміряла біло-фіолетовий костюм марки Loewe, який складався з оформлених об'ємним пір'ям топа та штанів. Крім того, вона постала перед камерою у сукні Celine з декольте до талії.

Раніше дочка супермоделі Моніки Беллуччі та актора Венсана Касселя Діва Кассель знялася в наряді на голе тіло для реклами люксового бренду Sisley. Дівчина постала перед камерою в коричневому плащі та блакитних джинсах з високою посадкою, прикривши однією рукою оголені груди.