Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В США тюремна наглядачка потрапила під суд за секс із ув'язненим

В США тюремна наглядачка потрапила під суд за секс із ув'язненим

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
В США тюремна наглядачка потрапила під суд за секс із ув'язненимУ США наглядачка зі штату Північна Кароліна пронесла у в'язницю мобільний телефон для одного із ув'язнених і зайнялася з ним сексом. Про це повідомляє The Shelby Star.

Під суд потрапила 34-річна Джесіка Лінн Довер, яка працювала у виправній установі округу Клівленд. Спочатку жінку заарештували 7 вересня та звинуватили в тому, що 20 серпня вона незаконно передала електронний засіб зв'язку злочинцеві, який вчинив кримінальний злочин.

У вівторок, 12 вересня, проти Довіри висунули нові звинувачення. Слідство встановило, що 1 вересня вона «вчинила статевий акт із ув'язненим, який утримувався у виправній установі округу Клівленд». Крім того, жінка надала йому «тютюнові вироби чи вейп-продукти», що також заборонено.

Шериф округу заявив, що Довіра діяла одна, а її арешт не вплине на інших працівників в'язниці.
 
«Це працьовиті, віддані справі співробітники, які чесно виконують свої обов'язки день у день. Колишня співробітниця обрала інший шлях, за що їй і висунуто відповідні звинувачення», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що у Великій Британії винесли вирок співробітниці в'язниці, яка завела роман із ув'язненим і постачала його наркотиками. Жінку відправили за ґрати на три роки.