Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Україні назвали терміни внесення до Ради нового проекту про мобілізацію

В Україні назвали терміни внесення до Ради нового проекту про мобілізацію

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
В Україні назвали терміни внесення до Ради нового проекту про мобілізаціюЗаступник міністра оборони України Наталія Калмикова заявила, що уряд повторно внесе до Верховної Ради нову редакцію законопроекту щодо посилення мобілізації протягом кількох тижнів. Такий термін вона назвала в інтерв'ю телеканалу ТСН.

"Це буде, швидше за все, кілька тижнів", - заявила Калмикова, зазначивши, що "такий закон потрібен якнайшвидше, тому що це на користь тих людей, які захищають нас на передовій".

За її словами, що головна ідея документа залишається незмінною і кардинально за своєю ідеєю він не змінюється, «це позиція всіх причетних до розробки органів державної влади». Однак, зазначила Калмикова, спірним питанням залишається мобілізація людей з інвалідністю, кількість яких за останні два роки побільшала.

11 січня глава Міноборони України Рустем Умеров повідомив, що відомство підготувало нову версію законопроекту про мобілізацію, зваживши на всі критичні зауваження з боку депутатів, громадських працівників та інших зацікавлених осіб.