Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Зеленський: санкції Заходу проти Росії виявилися незадовільними

Зеленський: санкції Заходу проти Росії виявилися незадовільними

Категорія: Головне, Політика
Зеленський: санкції Заходу проти Росії виявилися незадовільнимиСанкції Заходу проти Росії виявилися незадовільними, тому що не завадили Москві виготовляти балістичні ракети, заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу на Всесвітньому економічному форумі (ВЕФ) у Давосі. Запис доступний на YouTube-каналі офісу українського президента.

«І як можна задовольнятися санкціями проти Росії чи експортним контролем, якщо вони навіть не блокують її виробництво ракет? Кожна російська ракета має критичні компоненти із західних країн. Десятки компонентів у кожній ракеті», - сказав лідер української держави.

Зеленський залишився незадоволений і тим, що кроки санкцій довго відкладалися через позицію Москви з приводу ескалації конфлікту. Він вважає, що більшість російських загроз, пов'язаних із червоними лініями, не справдилися.

У грудні 2023 року нові санкції проти Росії запровадили у Швейцарії, де проходить ВЕФ. Обмеження торкнулися керівників військово-промислових підприємств, і навіть членів Центральної виборчої комісії Росії.