Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Мавпяча віспа: світова епідемія спланована заздалегідь?

Мавпяча віспа: світова епідемія спланована заздалегідь?

Категорія: Політика, Суспільство
Мавпяча віспа: світова епідемія спланована заздалегідь?Вже мало хто пам’ятає про таку собі «Подію-201», під якою малися на увазі навчання, що імітують пандемію. І те, що проводилися вони якраз за кілька місяців до початку істерії під назвою Covid-19. Схоже, зараз та історія повторюється на прикладі віспи мавп.
 
Виявляється, епідемія цього захворювання також, можна сказати, спланована. Згідно зі сценарієм, вона була викликана терористичною атакою з використанням штучно створеного в лабораторії патогену і охоплювала всю планету протягом півтора року. А етапи передбачали такі терміни:

1. Травень 2022 року - перші спалахи захворювання. Станом на 5 червня виявлено 1421 випадок зараження віспою мавп.
2. Січень 2023 року. Вже 83 держави борються з епідемією, що набирає обертів: 70 мільйонів заражених, 1,3 млн осіб загинули.
3. Травень 2023 року. Нова хвиля віспи мавп (набагато потужніша за коронавірус) - 480 мільйонів заражених, 27 мільйонів мертві.
4. Грудень 2023 року. 3,2 мільярди заражених, 271 мільйон смертей.


Додамо, що згадка про масштабний спалах віспи мавп була виявлена у матеріалах Ініціативи зі скорочення ядерної загрози (Nuclear Threat Initiative) ще у березні 2021-го. Але що найцікавіше, за сценарієм навчань з'ясовується: кампанія масової вакцинації людства від віспи ефекту не дає - вірус створений у лабораторії і ніякі препарати на нього не діють.
 
Загалом, на збіг не дуже схоже, згодні? І ці, з дозволу сказати, «навчання» втілюються в життя буквально на наших очах. Епідемії коронавірусу глобалістам виявилося замало – вирішили світ мавпячою віспою залякати. А що ви хотіли - треба винаходити нові способи контролю над розумами людства.