Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Що подарувати на новосілля

Що подарувати на новосілля

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Що подарувати на новосілля Коли Ваші близькі або друзі переїжджають в нову квартиру чи власний будинок, вже стало традицією святкувати новосілля. В даній статті ми дамо Вам декілька порад як правильно вибрати подарунок на новосілля.
 

Стандартним варіантом завжди залишаються настінні годинники, набори посуду, чайник чи комплект постільної білизни. Але хочеться вручити щось особливе, що буде охороняти житло і їх власників. В такому випадку ідеальним подарунком буде ікона. Вона буде зберігати тепло домашнього вогнища, захищати від будь-яких напастей та хвороби. Образ з ликом святого допомагає зберегти шлюб та міцну сім'ю, а також дбайливо зберігає теплі відносини і любов.

 

 

Вручення святого образу не є каноном, це швидше рекомендація. Якщо Ви все ж вирішили подарувати на новосілля ікону, то ми рекомендуємо саме такі зображення святих:

  • Ікона Святих Петра і Февронії;
  • Ікона Пресвятої Богородиці «Нев'янучий цвіт»;
  • Ікона Миколи Чудотворця.

Ікона Святих Петра і Февронії

 

За життя вони були подружньою парою. Їм випало чимало труднощів і поневірянь протягом життя. Завдяки своїй вірі і любові один до одного, вони зуміли протистояти усім негараздам. Петро і Февронія зберегли в своїх серцях любов і вірність один до одного, за що були зараховані до лику святих. Образ з їх зображенням допоможе зберегти любов між подружжям (якщо Ви даруєте її подружжю) і подолати будь-які труднощі.

 

Ікона Пресвятої Богородиці «Нев'янучий цвіт»

Ця ікона протегує сім'ї. Молитва, звернена до образа, допомагає зберегти міцні сімейні узи. Саме тому, вручаючи цю ікону на подарунок Ви можете бути впевнені, що сімейне вогнище новоселів буде непорушним і захищеним від сварок, непорозумінь, розбіжностей. Святиня підтримує мир і сприяє добрим стосункам між родичами.

 

Ікона Миколи Чудотворця

Оскільки новосілля вважається особливим святом, ікона Миколи Чудотворця буде дуже доречною. Вона буде оберігати житло і своїх власників від всього поганого і злого. Крім цього, образ святого Миколая виконує бажання (особливо ті, які стосуються дітей). Якщо щиро звернутися до ікони з молитвою – все обов’язково збудиться! Детальніше про кожний святий образ можна дізнатися тут.

 

Всі ці ікони можна замовити в майстерні ікон під старовину «Ікона». В рубриці портфоліо на головній сайту. Ви можете переглянути зразки наших робіт і замовити необхідний образ. Ціни доступні, а якість образів – вища! Ласкаво просимо!

 

Джерело icon-store.com.ua

 

 

По теме: